CLUB -- Välkommen till SUPPORTERBUSSEN - Din buss till arenan

BOKA DIN RESA


Att se idrott live är en speciell upplevelse. Spänningen i luften, förväntan och stämningen under evenemanget tillsammans med många gånger flera tusen personer är något som inte går att förmedla via ord. Det måste upplevas. Det har vi på Supporterbussen gjort.

Nu vill vi förenkla för dig att ta dig till arenan för att uppleva detsamma och lanserar därför Supporterbussen. Vår idé är att erbjuda bussresor från olika orter i Sverige till specifika idrottsevenemang där bussen tar dig ända fram till arenan, enkelt och tryggt, i god tid innan evenemanget börjar. När evenemanget är slut står bussen framkörd vid arenan och tar dig hem igen. Väl hemma kliver du av, fylld av upplevelsen, med minnen för livet och förhoppningsvis nya vänner från resan.

Välkommen ombord på Supporterbussen du också!


Match/event:VARFÖR VÄLJA SUPPORTERBUSSEN?


Res enkelt, både dit och hem

Du behöver inte bekymra dig för att köra fel eller hitta parkeringsplats. Inte heller missa matchstart. Det enda du behöver göra är att boka din plats på Supporterbussen. Vi tar hand om resten.

Upplev atmosfären

Var på plats vid de stora ögonblicken, tillsammans med tusentals andra supportrar. Åk med Supporterbussen.

Boka mat och dryck

På Supporterbussens resor finns möjlighet till förbeställning av mat & dryck. Du beställer – vi levererar. Enkelt och bekvämt. Notera att beställning av mat & dryck öppnas senare. Vi kommer skicka ett e-mail till alla som beställt bussresa när detta öppnar!

SUPPORTERBUSSEN - Din buss till arenanSAMARBETSPARTNERS


Letar du efter fotbollsresor, sportresor, eller konsertresor har du kommit helt rätt. Vi hjälper dig hitta sportresor över hela världen. I ”RESEGENERATORN” på www.nickes.com kan du enkelt söka fram ditt önskade resmål eller evenemang och göra din beställning eller prisförfrågan. Fotbollsresor hittar du under kategorin fotboll, hockeyresor under hockey och så vidare. Ni kan även ringa eller maila oss om det är något ni funderar på.

www.nickes.com

Vi erbjuder över 160 reseguider för alla som ska på en sportresa. Oavsett om du ska se fotboll i London, Formel 1 i Barcelona eller NHL i New York har vi reseguiden för dig. Guiderna kan sedan laddas ner i PDF-format vilket gör att ni t.ex. kan spara dem på er telefon eller skriva ut den inför er resa.

www.eventguides.comKONTAKT

Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna

E-post: sales@supporterbussen.com

Telefon: 036-14 14 43